Sütlü mantar çorbası yapmayı düşündüğümde, soğan ekleyip eklememek konusunda kararsız kaldım. Soğan gerçekten çorbanın lezzetini derinleştiriyor mu, yoksa mantarın doğal aromasını mı bastırıyor? Eğer soğansız yaparsam, mantarın o eşsiz tadını daha iyi hissedebilir miyim? Ayrıca, soğan alerjim yok ama bazı insanların bu konuda sıkıntı yaşadığını biliyorum. Senin deneyimlerin neler? Soğan ekleyip eklememek konusunda bir tavsiyen var mı?
Sütlü mantar çorbası yapmayı düşündüğümde, soğan ekleyip eklememek konusunda kararsız kaldım. Soğan gerçekten çorbanın lezzetini derinleştiriyor mu, yoksa mantarın doğal aromasını mı bastırıyor? Eğer soğansız yaparsam, mantarın o eşsiz tadını daha iyi hissedebilir miyim? Ayrıca, soğan alerjim yok ama bazı insanların bu konuda sıkıntı yaşadığını biliyorum. Senin deneyimlerin neler? Soğan ekleyip eklememek konusunda bir tavsiyen var mı?
Cevap yaz