Kuru soğan turşusunu yaparken en çok merak ettiğim şey, bu lezzetli turşunun nasıl bu kadar kısa sürede hazırlandığı. Acaba bekletme süresi dışında başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, soğanları tuzlu suda bekletmenin turşunun acılığına nasıl bir etkisi olduğunu denemek ilginç olurdu. Kendi tarifimde bu tür denemeler yaparak farklı tatlar elde edebilirim. Sizce hangi baharatlar eklenirse en iyi sonucu alırım?
Kuru soğan turşusunu yaparken en çok merak ettiğim şey, bu lezzetli turşunun nasıl bu kadar kısa sürede hazırlandığı. Acaba bekletme süresi dışında başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, soğanları tuzlu suda bekletmenin turşunun acılığına nasıl bir etkisi olduğunu denemek ilginç olurdu. Kendi tarifimde bu tür denemeler yaparak farklı tatlar elde edebilirim. Sizce hangi baharatlar eklenirse en iyi sonucu alırım?
Cevap yaz