{ "title": "Kırmızı Soğan", "image": "https://www.sogan.gen.tr/images/kirmizi-sogan.jpg", "date": "21.01.2024 10:59:42", "author": "Ayşegül Duran", "article": [ { "article": "Kırmızı Soğan, yüzyıllardır hikmetlerinden bahsedilen ve nimetlerinden faydalanılan bir bitkidir. Kırmızı soğan dış kabuğundaki ve iç bölgesindeki morumsu kırmızı görüntüsüyle diğer soğan türlerine göre farklı bir yerdedir. Kırmızı soğanı tüketirken önem verilmesi gereken ilk husus kullanırken kabuğunu soymak gerektiğidir. Çünkü daha önce soyularak bir kenarda bekletilen veya bir kısmı tüketildikten sonra kalan kısmı sonradan kullanılan kırmızı soğan istenilen etkiyi gösteremeyecektir.

Kırmızı Soğanın Faydaları Nelerdir?
" } ] }