{ "title": "Karacabey Soğanı", "image": "https://www.sogan.gen.tr/images/karacabey-sogani.jpg", "date": "20.01.2024 18:19:18", "author": "ÇAĞRI YENMEZ", "article": [ { "article": "Karacabey Soğanı, Soğan içerisindeki A, B ve özellikle C vitamini, bol fosfor, iyot, silis, kükürt gibi son derece faydalı vitamin ve maddeler sayesinde tam bir antibiyotiktir. Ağız kokusu sebebiyle soğan çok az tüketilen bir besindir. Halbuki soğan yedikten sonra, ağzınıza atacağınız bir parça kuru ekmek veya 3-5 yaprak maydanoz soğanın kötü kokusunu giderecektir. Soğanı muhafaza ederken, bu asla patatesle aynı yere koymamamız gerekmektedir. Çünkü soğan, patateslerden yayılan nem ile yumuşar ve ömrü kısalır.

Karacabey Soğanı Faydaları Nelerdir?
" } ] }